judo Zuid-West Nieuws

Grote Clubactie Nieuws 2014 deel 1

30 september 2014
www.judozuidwest.nl
De eerste twee weken van de Grote Clubactie zit er al weer op. In de eerste week hebben we logischerwijs alleen loten uitgedeeld, maar vorige week hebben we de eerste euro’s al weer mogen ontvangen. Er zijn al veel loten verkocht en daar zijn wij erg blij mee. Ondanks de concurrentie van Jantje Beton en de Kinderpostzegels zetten veel jeugdleden zich enorm in voor de Grote Clubactie van JudoGoes. Er zijn al 26 leden die recht hebben op een medaille omdat zij 15 of meer loten hebben verkocht. De eerste medailles worden deze week aan hen uitgedeeld.

De strijd om de beste loten verkoper is ook al in volle gang. Op dit moment staan Manon en Romy aan kop met een aantal verkochte loten dat door anderen al bijna niet meer is in te halen. Natuurlijk is elk verkocht lot welkom en hopen we dat jullie allemaal voor minimaal 25 loten (beloning standaard) of 50 loten (beloning beker) gaan.

Hierbij de top vijf van week twee
Romy  Galle - 252 loten
Manon  Dekker - 200 loten
Mila  Tukker - 50 loten
Jaimy Strobos - 50 loten
Rowan  Klootwijk - 30 loten

De standaards en de bekers krijgen jullie aan het einde van de Grote Clubactie. De vrijkaartjes voor de pretparken ontvangen jullie via de mail.

We zijn nu al trots op jullie, maar willen graag nog een mooier resultaat. Informatie staat ook op de site



 
Geen nieuwsberichten gevonden

Judo Zuid-West

secretariaat:
Beethovenlaan 64
4462 JH Goes

 
Lessen in Goes, Goes - de Spinne,
Middelburg, Vlissingen en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-48474191


 
Terug naar boven