judo Zuid-West Nieuws

GROTE CLUBACTIE NIEUWS 2014 DEEL 2

07 oktober 2014
www.judozuidwest.nl
Deze week zijn er maar liefst 9 nieuwe leden die 15 loten hebben verkocht en daarmee hun Grote Clubactie medaille hebben verdiend. We hebben inmiddels al 35 verkopers met deze medaille. Als jullie nog vijf extra loten verkopen en je totaal op 20 verkochte loten brengen, krijgen jullie ook nog een gratis toegangskaartje voor Slagharen, Duinrel of Bobbejaanland. Proberen deze te verkopen dus.

In de top vijf is Jaimy een plekje gestegen. Verder is er niet veel veranderd. Uit betrouwbare bron hebben we vernomen dat zowel Manon als Romy nog niet zijn uitgestreden als het gaat om de titel "Beste lotenverkoper van 2014".

De top vijf is nu
Romy Galle - 252 loten
Manon Dekker - 200 loten
Jaimy Strobos - 90 loten
Mila Tukker - 50 loten
Rowan Klootwijk - 30 loten

Helaas zijn er deze week bijna geen nieuwe loten meer meegenomen. Wel zijn er verschillende loten onverkocht weer ingeleverd. Probeer ze toch te verkopen bij familie en vrienden. Ook de bejaarden- en verzorgingshuizen doen het goed hebben we van enkele loten-verkopers vernomen. We hebben inmiddels een al mooi resultaat maar hadden stiekem gehoopt op een betere score dan vorig jaar. Wie helpt ons in deze strijd en neemt deze week weer een paar loten mee. Samen zijn we sterk en samen komen we tot een mooi resultaat.


 
Geen nieuwsberichten gevonden

Judo Zuid-West

secretariaat:
Beethovenlaan 64
4462 JH Goes

 
Lessen in Goes, Goes - de Spinne,
Middelburg, Vlissingen en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-48474191


 
Terug naar boven