judo Zuid-West Nieuws

Anthonie Moggré derde op Klompentoernooi

26 oktober 2014
www.judozuidwest.nl
Op het sterk bezette Klompentoernooi in het Brabantse Sint Oedenrode is Anthonie Moggré zondag derde geworden in de klasse tot 12 jaar -34kg. Onze andere deelnemers hebben herd gestreden maar kwamen niet op het podium.

Richard Bobeldijk
Wint zijn eerste wedstrijd met ippon (o goshi - houdgreep), wordt in zijn tweede wedstrijd overgenomen en verliest zijn derde wedstrijd door een schouderworp. Als zijn seoi otoshi was geluky was hij minimaal nog een ronde verder gekomen.

Anthonie Moggré - DERDE
Wint zijn eerste drie partijen met verschillende technieken (het handelsmerk van Anthonie). Na een wedstrijd tegen een verkeerde tegenstander judode hij uiteindelijk de finale tegen de juiste judoka. Deze wedstrijd verloor hij op beslissing van de scheidsrechter. Ook de wedstrijd om de tweede en derde plaats ging op deze manier verloren en dus werd het brons.

Nienke Heystek
Zat voor het eerst in de -44 en had het daar zwaar. Beide partijen gingen vandaag na een stevige strijd verloren. 

Ipe Verbrugge
Won de eerste wedstrijd met een houdgreep en de tweede door tani otoshi. Zijn derde en vierde wedstrijd gingen helaas verloren.
Zijn zus Mette deed vandaag door ziekte niet mee. Beterschap

Lukas Schrieks
Verloor zijn eerste wedstrijd met een voetveeg. In de herkansing won hij twee partijen op rij met ippon. Zijn vierde wedstrijd verloor hij met ippon.

 
Geen nieuwsberichten gevonden

Judo Zuid-West

secretariaat:
Beethovenlaan 64
4462 JH Goes

 
Lessen in Goes, Goes - de Spinne,
Middelburg, Vlissingen en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-48474191


 
Terug naar boven