judo Zuid-West Nieuws

Al ruim 2200 verkochte loten in de Grote Clubactie

04 november 2014
www.judozuidwest.nl
Hierbij de derde update van de Grote Clubactie. Na een aantal weken van weinig nieuws zijn er in de vakantie en vorige week weer aardig wat loten verkocht. Ook hebben de leden nog aardig wat loten in hun bezit. Omdat de actie eind november stopt graag zo spoedig mogelijk afronden. Je niet verkochte loten of het geld van de verkochte loten inleveren bij je trainer. Alleen op deze manier kunnen we de actie netjes afronden.

Met zijn alle hebben we al meer dan 2200 loten verkocht. Dit is een prachtig resultaat. De strijd om de titel topverkoper laait weer op. Manon is er een paar weken tussenuit geweest maar heeft de draad weer opgepakt. Gaat ze Romy nog kloppen of is dat toch een onmogelijke opgave. Over een paar weken zullen we het weten, wordt dus vervolgd ………

Hierbij de top vijf van verkopers:
  1. Romy Galle - 477
  2. Manon Dekker - 300
  3. Jaimy Strobos - 90
  4. Mila Tukker - 50
  5. Lukas Schrieks - 40
Heren het is wel frappant dat de top vijf gedomineerd wordt door de dames. Heeft dit met karakter, strijdlust of charmes te maken?

Zaterdag 22 november is de laatste mogelijkheid om je niet verkochte loten in te leveren. Zorg dat je voor deze datum alles hebt geregeld.


 
Geen nieuwsberichten gevonden

Judo Zuid-West

secretariaat:
Beethovenlaan 64
4462 JH Goes

 
Lessen in Goes, Goes - de Spinne,
Middelburg, Vlissingen en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-48474191


 
Terug naar boven