JudoGoes Nieuws

Sinterklaastoernooi in Gilze

30 november 2014
www.judogoes.nl
Vandaag was in Gilze het superleuke Sinterklaastoernooi van de JBN-ZN. Geen kampioenen met judo vandaag maar wel een kleurplaat-kampioen. Met veel tweede plaatsen en één bronzen medaille een heel leuk toernooi, waar ook dit jaar weer weinig JudoGoes judoka’s op de mat stonden. Hopelijk schrijven er volgende jaar meer kinderen in voor dit toernooi. Op de site van de JBN-ZN komen deze week nog wel mooie foto's te staan

We begonnen de dag met Daan Fijnaut. Zijn eerst wedstrijd begon hij goed, maar kwam wel met een yuko achter. Later in de wedstrijd scoorde Daan een waza-ari in de ogen van de twee hoekscheidsrechters. De hoofdscheidsrechter vond dat Daan een schouderworp op twee knieën inzetten en dit werd overgenomen door de andere scheidsrechters. Helaas ging hierdoor de partij verloren. Zijn tweede en derde wedstrijd werden allebei met drie vlaggetjes op beslissing door Daan gewonnen. Hij wist veel aan te vallen maar net niet te scoren. Gelukkig werd dit beloond. Op punten werd hij derde. Gefeliciteerd Daan.

Leon Lukic begon met een mooie ippon seoi nage waardoor hij de partij snel won. In zijn tweede partij had Leon een beetje pech. Hij viel verkeerd waardoor hij veel last had van zijn lies en moest daardoor de wedstrijd verloren laten gaan. Na een tijdje bij de EHBO post te hebben gezeten om te coolen ging het weer wat beter. Zijn poule bestond uit drie judoka’s waardoor hij toch tweede werd.

Julia Fijnaut begon met een winstpartij door een ippon seoi nage die een wazari opleverde en gevolgd werd door een sterke houdgreep. In de tweede en tevens laatste partij was haar tegenstander nog wat te sterk. Nikki verloor met ippon. maar werd toch tweede in haar poule. Bij de uitreiking van de kleurwedstrijd werd ze kampioen. Dus ging ze met een mooie medaille en een beker naar huis.

Nikki Bruins had er zin in vandaag. Haar eerste partij ging net verloren in een sterke houdgreep. Haar tweede wedstrijd won Nikki door een koshi guruma. Ze kreeg een yugo en door de partij slim uit te judoën won ze. Met  een zilveren medaille was ze tevreden.

Tot slot nog de jongste deelnemer van JudoGoes, Niek Fierloos. Hij begon heel goed en won zijn partij, na lang wachten, met twee waza-ari’s (2x koshi guruma). De tweede wedstrijd verloor Niek op dezelfde manier. Door onduidelijkheid over het eindresulaat in de poule moest Niek de laatste partij nogmaals judoën worden om te beslissen wie er kampioen werd. Helaas werd deze door Niek verloren en werd hij hierdoor tweede. Niek werd ook nog derde bij de kleurwedstrijd en kreeg daarvoor een mooie beker.

 
Zondag deed een leuke groep judoka's mee aan het langstraat toernooi in Kaatsheuvel. Dit toernooi is zeer geschikt voor beginnende… Meer >
 
www.judogoes.nl
Zaterdag was het Goederaadt toernooi in Bodegraven, waar er altijd in poule`s gejudood wordt. Op leeftijd, gewicht en judo wedstrijd… Meer >
 
www.judogoes.nl

Kerstvakantie

17 december 2019
Langs deze weg willen we iedereen informeren over de kerstvakantie en het aangepaste lesrooster. Meer >
 
Voor JudoGoes deden afgelopen weekend 2 judoka mee aan het IPPONTIME.nl Open Twentse judokampioenschap. Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
10-03-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
09-07-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
24-03-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
08-06-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
14-11-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
10-01-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
17-12-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
11-07-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
23-04-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
01-04-2015 Meer >

 
 
 
 
 
 
08-03-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
31-01-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
17-05-2014 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

JudoGoes

secretariaat:
Schubertlaan 41
4462 KA GOES
 
Lessen in Goes, Goes - de Spinne,
Middelburg, Vlissingen en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-47040425

bereikbaar
ma-vr   20.00-21.00 uur
 
Terug naar boven