JudoGoes Nieuws

Levina kampioen in Merksem

07 december 2014
www.judogoes.nl
Levina Mulder is vandaag met overtuigend judo kampioen geworden op de Ippon Trophy 4 Kids in Merksem (BEL). Verder waren er tweede plaatsen voor Francisca Buteijn, Fleur de Rijke, Anthonie Moggré en Jaimy Strobos. Izaac Wildenberg en Richard Bobeldijk gingen met het brons naar huis. Kaj van Haaften, Kevin Schikker en Thomas Martens werden vierde. 

Jaimy Strobos (U11) begint haar eerste partij heel aanvallend. Helaas wordt ze overgenomen op één van haar aanvallen en verliest ze de wedstrijd.  De volgende twee partijen wint ze met ippon door mooi aanvallend judo te laten zien. Een mooie zilveren medaille voor Jaimy. 

Richard Bobeldijk (U11) wint zijn eerste wedstrijd met ippon. De volgende twee partijen verliest Richard met ippon. Dit keer een derde plaats voor Richard. 

Francisca Buteijn (U13) verloor haar eerste wedstrijd met een yugo. Haar volgende partij wist ze in de laatste seconden te beslissen. Ze scoorde met een koshi-garuma een ippon. Ook haar laatste wedstrijd won ze met ippon. Fransisca wordt knap tweede. 

Levina Mulder (U13) wint haar eerste wedstrijd met een yugo. Volgens Levina kon dat beter. Dit heeft ze laten zien in haar volgende partijen. Deze won ze beide op ippon met een houdgreep. Levina gaat als kampioen terug naar Nederland. 

Fleur de Rijke (U13) verloor haar eerste wedstrijd op beslissing. Haar tweede partij won ze snel met ippon. De laatste partij tegen de kampioen verloor ze op een yugo. Een tweede plaats voor Fleur. 

Anthonie Moggré (U13) won zijn eerste twee partijen met mooi aanvallend en gevarieerd judo. Een Ierse jongen met een gevaarlijke schouderworp was zijn tegenstander in de laatste partij. Dit werd een fantastische wedstrijd om te zien met gevaarlijke aanvallen van beide kanten. Vlak voor tijd kreeg Anthonie toch een score tegen, waardoor hij genoegen moest nemen met zilver.   

Izaac Wildenberg (U13) had het niet makkelijk vandaag. Zijn eerste wedstrijd wist hij met ippon te winnen door een mooi uitgevoerde uchi-mata. In de volgende twee wedstrijden was hij heel gevaarlijk met zijn uchi-mata maar wist hij net niet te scoren. Beide partijen gingen net verloren.

Thomas Martens (U13), Kevin Schikker (U13) en Kaj van Haaften (U13) hadden het zwaar vandaag. Ze hebben hard gevochten, maar wisten alle drie geen partijen winnend af te sluiten. 

 
www.judogoes.nl
Zondag 13 januari is onze Ju-Jitsuleraar Remko Dijkman geslaagd voor de opleiding leraar Yawara Ju-Jutsu. Meer >
 
www.judogoes.nl
Op het Dutch Open Espoir in Eindhoven behaalde Tristan Cairo zondag de derde plaats in de klasse U15 tot 38kg. Francisca Buteijn werd… Meer >
 
www.judogoes.nl
Wil jij ook starten met judo. Werken aan je zelfvertrouwen, leren samenwerken, sterker worden, lekker stoeien of gewoon beginnen met… Meer >
 
www.judogoes.nl
EINDSTAND GROTE CLUBACTIE OVERSTIJGT ALLE VERWACHTINGEN! We verkochten ruim 600 loten meer dan vorig jaar. Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
09-07-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
24-03-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
08-06-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
14-11-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
10-01-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
17-12-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
11-07-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
23-04-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
01-04-2015 Meer >

 
 
 
 
 
 
08-03-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
31-01-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
17-05-2014 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

JudoGoes

secretariaat:
Schubertlaan 41
4462 KA GOES
 
lessen in Goes, Goes-Zuid,
Middelburg, Vlissingen, Rilland
en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-47040425

bereikbaar
ma-vr   20.00-21.00 uur
 
Terug naar boven