JudoGoes Nieuws

Anggie en Lars winnen brons in Rijen

09 februari 2015
www.judogoes.nl
Op het jaarlijkse Sprokkeltoernooi van de budovereniging Rijen hebben Anggie Virul Pratama (-18, -55) en Lars van Sabben (-12, -30) met goed judo een derde plaats weten te bemachtigen. Anthonie Moggré (-15, -34) en Daan van Sabben (-12, -27) verloren de strijd om het brons. Alle andere deelnemers hebben goede partijen gedraaid maar werden voor de wedstrijden om de medailles uitgeschakeld. 

Anggie Virul Pratama (-18, -55) stond vandaag als meisje ingeschreven, maar liet als jongen uitstekend judo zien in zijn nieuwe gewichtsklasse. In de halve finale tegen Stan v.d. Loop (Verbueken sports) liep hij diep in de Golden Score op een shido. In de strijd om het brons gaf hij Stan Boekema (Geelhoed) een hoge ura nage gevolgd door een houdgreep. Waardoor hij als oranje band tussen drie bruine banden op het podium stond met een derde plaats.

Lars van Sabben (-12, -30) stond na twee overtuigende overwinningen in de kwartfinale tegen Kevin Moonen (Zuidland), die hij met een houdgreep versloeg. In de halve finale tegen Fabian van Wijk (Velo Rya Ha) kwam hij in een houdgreep terecht en verloor hij. Na lang wachten mocht hij zich opmaken voor de strijd om het brons tegen de winnaar van de herkansing op de andere mat Immanuel Cairo (Geelhoed). Na een peptalk van broer Daan, wist Lars snel ippon te scoren waardoor hij net als Anggie derde werd.

Anthonie Moggré (-15, -34) plaatste zich met een bye in de eerste ronde en twee overtuigende overwinningen voor de halve finale. Hierin was Merijn te Winkel (Bushi Arnhem) deze keer net iets sterker. In de strijd om het brons werd Anthonie verrast door een lage schouderworp van Daan Radier (Bushi Arnhem) en moest hij genoegen nemen met de vijfde plaats.

Daan van Sabben (-12, -27) begon niet helemaal fit aan zijn wedstrijddag in Rijen. Waardoor hij tegen de sterke jongens uit Zuid-Holland, ondanks goed judo, net iets te kort kwam en genoegen moest nemen met een vierde plaats.

Richard Bobelijk (-12, -34) was met 30,2 iets te zwaar voor de -30. Tegen de sterke en grote jongens uit de -34 heeft hij geweldig judo laten zien. Met drie ippon overwinningen en twee nederlagen strandde hij in deze poule met ~ 40 deelnemers net voordat hij om het brons mocht knokken.

Gijs Heppe (-15, -55) wilde revanche nemen voor zijn mindere optreden in Vlaardingen vorige week. Met een snelle overwinning plaatste hij zich voor de kwartfinale waarin Bodhi Mulder (Geelhoed) te sterk was. Na een snelle overwinning in de herkansing verloor hij een na een spannende wedstrijd nipt van Tim van Kleef (Top Judo Nijmegen).

Samuel van der Walle (-15, -50) verloor vandaag zijn eerste en derde wedstrijd met waza-ari. In zijn tweede wedstrijd scoorde hij met een fantastische o-soto-gari de mooiste JudoGoes ippon van de dag.

Izaac Wildenberg (-15, -38) zijn dag was vergelijkbaar met die van Samuel. De eerste en derde wedstrijd werden verloren met een goede overwinning door een snelle uchi-mata sumi-gaeshi combinate daartussen.

Francisca Buteijn (-15, -34) stond goed te judoën tegen sterke meiden die uiteindelijk allebei derde werden maar mistte net dat beetje geluk wat nodig is om de wedstrijden winnend af te kunnen sluiten.

 
Zondag deed een leuke groep judoka's mee aan het langstraat toernooi in Kaatsheuvel. Dit toernooi is zeer geschikt voor beginnende… Meer >
 
www.judogoes.nl
Zaterdag was het Goederaadt toernooi in Bodegraven, waar er altijd in poule`s gejudood wordt. Op leeftijd, gewicht en judo wedstrijd… Meer >
 
www.judogoes.nl

Kerstvakantie

17 december 2019
Langs deze weg willen we iedereen informeren over de kerstvakantie en het aangepaste lesrooster. Meer >
 
Voor JudoGoes deden afgelopen weekend 2 judoka mee aan het IPPONTIME.nl Open Twentse judokampioenschap. Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
10-03-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
09-07-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
24-03-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
08-06-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
14-11-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
10-01-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
17-12-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
11-07-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
23-04-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
01-04-2015 Meer >

 
 
 
 
 
 
08-03-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
31-01-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
17-05-2014 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

JudoGoes

secretariaat:
Schubertlaan 41
4462 KA GOES
 
Lessen in Goes, Goes - de Spinne,
Middelburg, Vlissingen en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-47040425

bereikbaar
ma-vr   20.00-21.00 uur
 
Terug naar boven