judo Zuid-West Nieuws

Anthonie Moggré zilver op Judo Berlicum Open

19 april 2015
www.judozuidwest.nl
Vandaag was er een kleine groep jongere judoka's op het toernooi van JC Berlicum. Verschillende jongens werden voortijdig uitgeschakeld, maar Anthonie Moggré stond net als vorige week weer op het podium. Dit keer werd hij tweede.

Anthonie Moggre U15 -34kg - TWEEDE
Anthonie begon zijn dag goed met een scorebord vol tegen Kjell Cornelis. Hij won uiteindelijk doordat Kjell moest aftikken in een wurging. Zijn volgende wedstrijd stond hij tegen Fabian Korrubel. Fabian scoorde snel een yugo. Anthonie verhoogde zijn tempo en scoorde een waza-ari met een tani-otoshi. Anthonie won de wedstrijd uiteindelijk op ippon met een schitterende seoi-nage. In de halve finale won Anthonie van Merijn Winkel met een houdgreep. In de finale stond Anthonie tegen Daan Radier. Anthonie verloor de wedstrijd met ippon. Een mooie tweede plaats voor Anthonie.



Richard Bobeldijk, Lars van Sabben en Goran Lukic U12 -34kg
Richard, Lars en Goran zaten vandaag in dezelfde poule. Ze hadden het alle drie erg zwaar. Richard verloor twee keer op ippon. Lars en Goran verloren hun eerste wedstrijd en stonden vervolgens tegen elkaar in de herkansing. Goran won deze wedstrijd op beslissing. In de volgende ronde verloor Goran vervolgens. De jongens waren vandaag vroegtijdig uitgeschakeld. 

Leon Lukic U10 +38kg
Leon zat ook vandaag bij de oudere jongens. Leon had het erg zwaar en verloor drie keer voortijdig met ippon. 

 
Geen nieuwsberichten gevonden

Judo Zuid-West

secretariaat:
Beethovenlaan 64
4462 JH Goes

 
Lessen in Goes, Goes - de Spinne,
Middelburg, Vlissingen en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-48474191


 
Terug naar boven