judo Zuid-West Nieuws

Vier kampioenen in Rotterdam-Zuid

27 juni 2015
www.judozuidwest.nl
In Rotterdam-Zuid behaalden een grote groep judoka's o.l.v. coach Franklin Boorsma prachtige resultaten op het laatste toernooi van het seizoen. Aansluitend is een deel van de groep gesignaleerd in de binnenstad :)

 

Danitshia Strobos 2e
Danitshia won haar eerste twee partijen met ippon en verloor haar derde partij met een yuko.
 
Nikki Bruins 4e 
Nikki stond goed te judoen maar wist geen van haar partijen te winnen.
 
Ipe Verbrugge 2e 
Ipe zat in een poule van vier, hij won zijn eerste partij met een ippon, de tweede partij ging gelijk op alleen hij kreeg een yuko tegen en verloor daardoor de partij. Zijn derde partij scoorde hij een waza-ari en pakte daarna een houdgreep en liet die niet meer los. Een mooie 2e plek voor Ipe.
 
Davina Mamed 1e 
Davina wist al haar partijen met ippon te winnen, een mooie 1e plaats
 
Silver van ’t Westeinde 2e
Silver verloor zijn eerste partij doordat hij werd overgenomen, zijn tweede partij won hij met een houdgreep. In zijn derde partij stond hij goed te judoen alleen kreeg een yuko tegen en verloor daarmee de partij. Zijn vierde partij won hij met ippon.
 
Evita de Vos 3e
Evita was goed aan het judoen, alleen ze wist haar haar drie partijen niet te winnen, daarna moest er nog een extra wedstrijd gespeeld worden maar die won ze ook niet, toch een 3e plek.
 
Diesel van ’t Westeinde 3e
Diesel verloor zijn eerste twee partijen en won er daarna twee met ippon, omdat 3 jongens het even aantal punten hadden werd er onderling nog een keer tegen elkaar gespeeld, hij won één partij en verloor zijn laatste partij met ippon.
 
Bart Sieljens 1e
Bart had een zware poule met vijf jongens die allemaal ene kop groter waren, hij won zijn eerste partij met een ippon en won daarna nog drie partijen met een houdgreep, een mooie 1e plaats.
 
Joep Smulders 2e
Joep won zijn eerste partij met een houdgreep, zijn tweede partij ging verloren en in zijn laatste partij scoorde hij binnen een paar seconden een ippon, uiteindelijk een 2e plek voor Joep.
 
Sven Verburg 1e
Hij won zijn eerste twee partijen met ippon, in de derde partij kwam er in de normale tijd geen score dus werd er nog een minuut golden score bij gedaan, Sven werd na de golden score aangewezen als winnaar. In zijn vierde partij won hij door na een waza-ari een houdgreep te pakken en liet die niet meer los.
 
Jaimy Strobos 1e
Jaimy wist alle vier haar partijen met ippon te winnen en werd daarom verdient 1e in haar poule.





Mauk Moerman
werd in Nijmegen met Budokan Rotterdam kampioen van Nederland in de overgangsklasse bij de senioren


 
Geen nieuwsberichten gevonden

Judo Zuid-West

secretariaat:
Beethovenlaan 64
4462 JH Goes

 
Lessen in Goes, Goes - de Spinne,
Middelburg, Vlissingen en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-48474191


 
Terug naar boven