judo Zuid-West Nieuws

Informatie over de Grote Clubactie 2015

14 september 2015
www.judozuidwest.nl
Zaterdag 19 september start de Grote Clubactie. Voor JudoGoes is dit de vierde editie van deze actie. We willen, ondanks het prachtige resultaat van 2013 en 2014, uiteraard weer minimaal dat aantal loten verkopen. Het doel voor 2015 staat daaarom weer op €5500. Een deel van de opbrengst gaan we gebruiken voor de viering van ons 10-jarig jubileum in 2016.

Aanstaande zaterdag trappen we dus af en gaan we samen zo veel mogelijk loten proberen te verkopen. De Grote Clubactie is belangrijk voor JudoGoes en haar leden. Met de opbrengst kan JudoGoes alle activiteiten betaalbaar houden, 80% (ofwel € 2,40 per lot) gaat naar onze clubkas.

Voor jullie, de loten verkopers, zijn er ook leuke en verrassende prijzen te winnen! De Grote Clubactie organiseert weer een verkoopwedstrijd voor de jeugdige lotenverkopers. Jullie kunnen je na het verkopen van de loten registreren op de website. De hoofdprijs is dit jaar een iPad.

Verkoop jij straks 10 of meer loten? Dan krijg jij van JudoGoes een bidon die je tijdens de puntenwedstrijden of judotoernooien kan gebruiken.
Bij 20 loten of meer krijg je ook nog een gratis toegangskaart voor Duinrell, Slagharen of Bobbejaanland (te gebruiken i.c.m. 1 betalende persoon).

En of het nog niet genoeg is hebben we voor de 3 judoka’s die de meeste loten verkopen ook nog prijzen: 
1e prijs Adidas judopak wit of blauw
2e prijs Adidas judotas
3e prijs Adidas judoband met geborduurde naam in Japanse karakters

Meedoen is niet moeilijk. Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Zijn je loten verkocht, lever het geld in bij je trainer en vraag om nieuwe loten.

De trainers worden tijdens de Grote Clubactie ondersteunt, ook bij onderstaande mensen kan je terecht voor nieuwe loten of het afgeven van geld.
  • Goes - Ingrid Oonk
  • Middelburg, Vlissingen en 's Heerenhoek - Karina Strobos
  • Rilland - Angelique Smulders
Judoka's die in het kalenderjaar 2016 deel willen uitmaken van de selecties hebben bij de Grote Clubactie de eerste kans om te voldoen aan hun verplichte sponsoractiviteit. Verkoop dan 15 loten of meer.

Allemaal veel plezier en veel succes!



 
Geen nieuwsberichten gevonden

Judo Zuid-West

secretariaat:
Beethovenlaan 64
4462 JH Goes

 
Lessen in Goes, Goes - de Spinne,
Middelburg, Vlissingen en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-48474191


 
Terug naar boven