judo Zuid-West Nieuws

Nadia en Danitshia kampioen op Klomentoernooi

25 oktober 2015
Danitshia Strobos en Nadia Cairo zijn zaterdag kampioen geworden op het Klompentoernooi in Sint Oedenrode. Tristan Cairo veroverde een zilveren medaille en brons was er voor Immanuel Cairo.

Net als de ouderen judoka's op het Judo2Inspire toernooi in Rotterdam en de European Cup Judo in Lund (Zweden) hebben ook de jongere JudoGoes judoka's zich van hun beste kant laten zien dit weekend. Op het Klompentoernooi in Sint-Oedenrode werden vier medailles veroverd.

Danitshia Strobos werd bij de meisjes tot 6 jaar kampioen door al haar wedstrijden met ippon voor houdgrepen te winnen. De overige 3 medailles waren voor de familie Cairo. Nadia won vier wedstrijden met ippon en werd zo kampioen bij de meisjes tot 8 jaar. Tristan werd bij de jongens tot 10 jaar tweede door 3 wedstrijden te winnen en er 1 te verliezen. Bij de jongens tot 12 jaar veroverd Immanuel na vijf partijen judoën brons.

Raul van Quekelberghe, Richard Bobeldijk, Daan Fijnaut en Nikki Bruins kwamen zaterdga te kort om een mooie medaille mee naar Zeeland te nemen.