JudoGoes Nieuws

Zes man naar NK -15 jaar

02 maart 2016
www.judogoes.nl
Zondag waren de districtskampioenschappen -15 jaar, hierbij wisten 6 van onze judoka's een podiumplaats en dus een NK ticket te bemachtigen. Francisca Buteijn en Muslim Adashev werden kampioen. Jaimy Strobos, Levina Mulder, Manon Dekker en Ray Marinx werden tweede.

Francisca Buteijn -40kg - KAMPIOEN
Na een bye in de eerste ronde begon Francisca haar toernooi tegen Suze Smits. Deze wedstrijd won ze vrij snel met ippon voor een houdgreep. In de halve finale van Danee Bolijn kwam ze heel snel voor met waza ari door een beenhaak. Tegen het einde van wedstrijd scoorde ze een tweede waza-ari waardoor ze een finaleplaats veiligstelde. In de finale was Neomi Poppe haar tegenstander en scoorde ze net als in de halve finale snel een waza-ari met een beenhaak. Een minuut voor tijd scoorde ze een tweede waza-ari en was de titel een feit.

Muslim Adashev -60kg - KAMPIOEN
Muslim won zijn eerste wedstrijd van Bor van den Bosch. Muslim was de dominante in de wedstrijd. Bor kreeg een aantal straffen. Uiteindelijk stuurde Muslim hem door en pakte hem in een houdgreep. In de halve finale stond Muslim tegen Thomas Wirtz. Thomas werd overgenomen en een ippon voor Muslim. In de finale tegen Marijn Voormeijer won Muslim overtuigend met een ippon. Een gouden medaille.

Manon Dekker -63kg - TWEEDE
Manon zat in een poule met drie deelnemers. In haar eerste wedstrijd stond ze tegen Paulien Sweers. Deze wedstrijd verloor ze met ippon. Haar tweede wedstrijd was tegen Sara Naïli. Ze wist Sara in een houdgreep te nemen en hield deze 20 seconden vast. Een tweede plaats voor Manon. 

Levina Mulder -48kg - TWEEDE
Levina maakte in de eerste wedstrijd een mooie o-uchi-gari en een sode-tsuri-komi-goshi tegen Kiki Puts en won de wedstrijd. Vervolgens stond ze tegen Denise Mollink. Ze won met een houdgreep. Heel snel moest ze weer de mat op tegen Kelly van de Burgt. Het was een spannende wedstrijd en de meiden waren aan elkaar gewaagd. Levina maakte een te ongecontroleerde aanval en werd overgenomen. Vervolgens kwam ze in een houdgreep terecht waar ze niet uitkwam. Haar laatste wedstrijd tegen Saar van den Broeke won ze met een houdgreep. Een mooie tweede plaats voor Levina. 

Jaimy Strobos -32kg - TWEEDE
Jaimy zat, net als Manon, in een poule met drie deelnemers. Haar eerste wedstrijd was tegen Anna Moonen. Deze wedstijd verloor ze met ippon nadat een aanval van Jaimy werd overgenomen. De tweede wedstrijd tegen Anais Manuhutu duurde de volledige 3 minuten en wist Jaimy te winnen met een yuko. Waardoor ook Jaimy tweede werd.

Ray Marinx -38kg - TWEEDE
Ray was in de eerste ronde vrijgeloot en won in de tweede ronde met 2 waza-ari's en 2 yuko's van Pepijn Strik. In de derde ronde werd Jelle Poppelaars met ippon voor harai-goshi verslagen. De halve finale tegen Stijn van den Ouden was binnen enkele seconden beslist in Ray's voordeel. In de finale tegen Pieter van Oort kon hij een snelle waza-ari achterstand niet meer goedmaken. Waardoor ook Ray een zilveren medaille kon ophalen.

Anthonie Moggré -38kg
Anthonie begon zijn toernooi tegen de sterke Pieter van Oort. Anthonie kreeg moeilijk vat op de sterke pakking van Van Oort en verloor tegen het einde van de partij met ippon. In de herkansing begon hij met een snelle overwinning tegen Antoni Baidjoe. In de volgende ronde van de herkansing was Mark Jan Zonder zijn tegenstander. Dit werd een tactische wedstrijd waarin Anthonie duidelijk de sterkere en actiefste was. Hierdoor kwam hij terecht op een voorsprong met 2 shido's. In de laatste seconden van de wedstrijd maakte de altijd aanvallende Anthonie toch nog een aanval welke werd overgenomen door Mark Jan. Hierdoor was het toernooi voor Anthonie voorbij. 

Izaac Wildenberg -46kg
Izaac had het zwaar vandaag. Hij verloor twee partijen.

 
www.judogoes.nl
Vandaag een dagje als coach voor JudoGoes de 9 judoka's mogen begeleiden, bij het altijd goed georganiseerde Ippon Trophy toernooi… Meer >
 
www.judogoes.nl

Judotoernooi Beek en Donk

28 november 2019
Zondag deden 3 judoka van JudoGoes mee aan het toernooi in Beek en Donk. Meer >
 
www.judogoes.nl
Richard Bobeldijk en Francisca Buteijn deden vandaag mee aan het eerste JBN meetmoment voor de U18 eindtoernooien in het jaar 2020.… Meer >
 
www.judogoes.nl
Vorig weekend was het judotoernooi in Breda, waar een grote groep van JudoGoes aan meedeed. Ook nu weer met wisselend succes. Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
10-03-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
09-07-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
24-03-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
08-06-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
14-11-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
10-01-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
17-12-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
11-07-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
23-04-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
01-04-2015 Meer >

 
 
 
 
 
 
08-03-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
31-01-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
17-05-2014 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

JudoGoes

secretariaat:
Schubertlaan 41
4462 KA GOES
 
Lessen in Goes, Goes - de Spinne,
Middelburg, Vlissingen en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-47040425

bereikbaar
ma-vr   20.00-21.00 uur
 
Terug naar boven