judo Zuid-West Nieuws

Lieke, Joep, Richard en Toine kampioen in Krimpen

25 juni 2016
Lieke, Joep, Richard en Toine werden zaterdag 25 juni kampioen op het JCK Zomertoernooi in Krimpen a/d IJssel. Daan, Izaac en Lars werden tweede. Brons was er voor Daan en Nikki. Danitshia, Jesse en Sven werden vierde.

Vandaag werd weer eens duidelijk dat regelmatig trainen uiteindelijk resultaat oplevert.

Lieke Smulders
Lieke won haar partij tegen haar enige tegenstander in de -63 met sankaku. Tegen de -57 meiden verloor ze er twee (ipoon en shido) en won er één. Derde totaal en kampioen in de -63kg

Joep Smulders
Joep was de beste in z'n beginnerspoule. Geen enkele judoka kwam weg met minder dan een ippon tegen. Prima toernooi

Richard Bobeldijk
Won er twee en verloor een partij door een slordige start. Omdat Lars wel van deze jongen won werd hij toch kampioen. Daar zijn vrienden voor.

Lars van Sabben
Zat bij Richard in de poule en verloor van hem, maar won de rest. Daardoor werd hij tweede.

Toine van Bennenkom
Toine won alles met een houdgreep na een prima worp om naar de grond te gaan. Hij was duidelijk de beste vandaag.

Daan Fijnaut
Daan stond goed en gevarieerd te judoën. Jammer dat hij zich in zijn laatste wedstrijd liet verassen. Prima zilveren plek voor de knokker van Walcheren.

Izaac Wildenberg
Izaac knokte keihard en ondanks de vermoeidheid won hij twee wedstrijden. Alleen de eerste ging verloren in de GS. Mooie tweede plaats voor Izaac.

Daan van Sabben
Eén winstpartij in een poule van vier en daardoor derde

Nikki Bruins
Vandaag 2x gewonnen en 2x verloren. Sterke meiden om tegen te knokken en dan zit je oor wel eens klem. Uiteindlijk brons.

Danitshia Strobos
Verloor drie partijen, maar won er ook één met een houdgreep en werd daardoor vierde.