judo Zuid-West Nieuws

Prima weekend in Made en Olen

26 september 2016
Zondag 25 september hebben onze wedstrijdjudoka's prima judo laten Made en het Belgische Olen.

Made
Danh Luong
kwam in Made als eerste deelnemer de mat op. Heel knap won hij drie partijen achter elkaar en bereikte hierdoor de finale. Deze wist niet te winnen maar werd, als witte band, wel mooi tweede tussen allemaal gele en oranje banden.
Immanuel Cairo en Anthonie Moggré werden in deelden het brons bij de jongens tot 15 jaar tot 38kg..
Tristan Cairo wist in zijn nieuwe gewichtsklasse gelijk op het podium te komen en ging, net als broer Immanuel, met het brons naar huis.
Ray Marnix werd met 4 ipponoverwinningen kampioen bij de jongens -15 jaar -42kg.
Manon en Mitchel Dekker werden beide tweede in hun gewichtklasse.
Joep Smulders wist een partij te winnen met een prima getimede voetveeg en verloor twee partijen nipt.
​​Francisca Buteijn wist een partij te winnen de ander twee verloor ze op straffen.
Lieke Smulders en Kevin Goudswaard wisten dit keer helaas geen wedstrijd te winnen.