judo Zuid-West Nieuws

Start Grote Clubactie 2016

27 september 2016
www.judozuidwest.nl
Op 1 oktober start de Grote Clubactie 2016. Vanaf die dag mag je officieel de loten verkopen. Natuurlijk zijn er slimme verkopers die deze week al afspraken maken met hun potentiële klanten :)

Voor alle informatie over de actie kijk je in je mailbox. Daar zit sinds maandag een mail over de 2016 Actie. Je kunt natuurlijk ook de pagina op de site bekijken. Ga dan naar https://www.judogoes.nl/content/249/. Hier staan ook duidelijke uitleg video's.

Dit jaar is het ook mogelijk om Superloten te kopen. Een Superlot staat voor 50 loten (€150) en is het middel voor bedrijven om met één bijdrage iets voor de vereniging JudoGoes te betekenen. Volgende week meer hierover. Nu al interesse: neem contact op Ingrid Oonk of iemand van het bestuur.



Wat is het Superlot?
In 2013 introduceerde de Grote Clubactie een nieuw soort lot: het Superlot! Het Superlot vertegenwoordigt 50 reguliere loten en is dé manier om de inkomsten voor je vereniging te vergroten. Het heeft namelijk een verkoopwaarde van €150,- (50 x €3 per lot), waarvan 80% (minus eventuele incasso- en verzendkosten*) naar de vereniging gaat. Voor de Superloten is er een speciale, aparte trekking. Ieder verkocht Superlot geeft kans op de superprijs: Het Grote Clubfeest (t.w.v. €5.000,-) voor jouw vereniging! Met de aanschaf van een Superlot, geeft de koper jouw club dus kans op deze superprijs; een enorm sympathiek gebaar. Maar voor de koper zelf is het Superlot ook interessant: hij ontvangt 50 reguliere loten waarmee hij zijn winkans op prijzen van de Grote Clubactie-loterij aanzienlijk vergroot. Superloten zijn ideaal om te verkopen aan sponsoren en bedrijven die betrokken zijn bij jullie vereniging. Een nieuwe markt ligt voor je klaar! Vergroot de inkomsten voor je club, verkoop Superloten.

 
Geen nieuwsberichten gevonden

Judo Zuid-West

secretariaat:
Beethovenlaan 64
4462 JH Goes

 
Lessen in Goes, Goes - de Spinne,
Middelburg, Vlissingen en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-48474191


 
Terug naar boven