judo Zuid-West Nieuws

Berentoernooi Zuidland 2016

10 oktober 2016
www.judozuidwest.nl
Zaterdag op het Berentoernooi behaalde onze judoka's 4 prijzen (3x tweede en 1x derde). Daan Fijnaut, Noah Visschers, Danitshia Strobos pakten zilver, Isa de Waart brons. Tatum en Evita de Vos werden vierde. HEEL GOED GEDAAN ALLEMAAL.

Daan begon de dag nog niet helemaal wakker. Zijn eerste partijen gingen dan ook verloren. Daarna was hij wakker en won hij sterk twee wedstrijden. Door het onderlinge resultaat was hij toch nog 2de geworden.

Noah begon sterk met een snelle ippon overwinning. Zijn tweede partij ging verloren tegen een slingeraar. Zijn laatste wedstrijd won hij binnen 10 seconden met ippon. Dit resulteerde in een knappe 2de plaats.

Danitshia had vandaag helaas maar één tegenstandster. Die was ook nog eens een maatje te groot voor haar. Ze verloor beide partijen. Na een gezellige middag met de andere judoka's mocht ze toch een 2de prijs ophalen bij het podium.

Tatum zat in een hele sterke poule. Iedere partij ging het een stukje beter helaas kon ze het vandaag nog niet omzetten in een winstpartij. Wel werden de laatste twee partijen goed uitgejudood tot het einde van de partij.

Isa begon heel sterk met een ippon overwinning binnen 20 sec. De volgende 3 wedstrijden stond ze heel goed en gevarieerd te judoën maar kon er helaas geen winstpartij uit halen. Uiteindelijk een derde plaats. Goed gedaan.

Evita zat net als haar zus in een poule met al meer ervaren meisjes. Helaas kon ze geen partijen winnen tegen deze sterke meiden. Lekker blijven trainen en de winstpartijen komen vanzelf. 
 

 
Geen nieuwsberichten gevonden

Judo Zuid-West

secretariaat:
Beethovenlaan 64
4462 JH Goes

 
Lessen in Goes, Goes - de Spinne,
Middelburg, Vlissingen en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-48474191


 
Terug naar boven