judo Zuid-West Nieuws

Grote Clubactie SUPERLOT

14 oktober 2016
www.judozuidwest.nl
Naast de reguliere loten is er tijdens de Grote Clubactie 2016 ook de mogelijkheid een SUPERLOT te kopen. Het kopen van een SUPERLOT is dé manier voor bedrijven, maar ook individuele personen, om JudoGoes financieel te helpen. 

Een SUPERLOT vertegenwoordigt 50 reguliere loten en is een extra manier om de inkomsten voor JudoGoes te vergroten. De kosten van een SUPERLOT zijn €150,- (50 x €3 per lot), waarvan 80% (minus eventuele incasso- en verzendkosten) naar de vereniging gaat.

Voor de SUPERLOTEN is er een speciale, aparte trekking. Ieder verkocht SUPERLOT geeft kans op de superprijs: Het Grote Clubfeest (t.w.v. €5.000,-) voor JudoGoes. Met de aanschaf van een SUPERLOT, geeft de koper JudoGoes dus kans op deze superprijs en steunt de club met een mooi geldbedrag. Een enorm sympathiek gebaar.

Maar voor de koper zelf is het SUPERLOT ook interessant. Hij ontvangt 50 reguliere loten waarmee hij zijn winkans op prijzen van de Grote Clubactie-loterij aanzienlijk vergroot.
Naast deze winstkansen vermeldt JudoGoes de koper (indien gewenst) op de sociale media kanalen van de vereniging en op de aparte pagina van onze website

Het eerste Superlot in de Grote Clubactie 2016 voor JudoGoes is verkocht door Lars en Daan van Sabben. Aannemingsbedrijf Fraanje BV heeft hem gekocht. Wie is de volgende?

Heb je interesse meld je dan bij één van de coördinatoren van de Grote Clubactie Ingrid Oonk, Angelique Smulders of Karina Strobos. Hun gegevens zijn hier te vinden.


 
Geen nieuwsberichten gevonden

Judo Zuid-West

secretariaat:
Beethovenlaan 64
4462 JH Goes

 
Lessen in Goes, Goes - de Spinne,
Middelburg, Vlissingen en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-48474191


 
Terug naar boven