judo Zuid-West Nieuws

Klompentoernooi 2016

30 oktober 2016
www.judozuidwest.nl
Op het Klompentoernooi was er een drietal judoka's succesvol op de mat. Op zaterdag won Nadia Cairo goud. Op zondag werd Richard Bobeldijk kampioen en Anthonie Moggré brons.

Nadia Cario kampioen u8 -25kg
Nadia won al haar wedstrijden (2x met ippon en 1x met yugo). Ze luisterde ook zeer goed naar de aanwijzingen van de coach waardoor het nog beter ging.

Tristan Cario kampioen u12 -34kg
Tristan won zijn eerste wedstrijd eenvoudig. Daarna volgden twee wedstrijden die hij op beslissing verloor. O.a. tegen de latere kampioen. Door te werken aan grotere aanvallen en rechtse worpen uit zijn linkse pakking moet er vanaf 1 janauri weer resultaat gaan komen.



Anthonie Moggré BRONS U42 tot 15 jaar
Verloor de eerste wedstrijd met een verwurging, maar knokte zich via 4 overwinningen terug op het podium. Volhouden zorgt dus voor resultaat.

Richard Bobeldijk KAMPIOEN U34 tot 15 jaar
Won zijn eerste wedstrijden met ippon (zoek voor video naar het filmpje op Facebook). Zijn laatste wedstrijd won hij met een waza-ari.

Immanuel Cairo tot 38kg onder de 15 jaar
Zijn eerste tegenstander versloeg hij met een waza ari. De twee opvolgende partijen gingen verloren op straffen en met een yuko.
 
Joep Smulders U15 tot 42kg 
De eerste wedstrijd verloor Joep door 'diving'. Zijn tweede wedstrijd won Joep met ippon. Zijn laatste wedstrijd ging verloren met 2x waza-ari. Zoals altijd hard geknokt en weer een stap gemaakt.
 
Francisca Buteijn U15 tot 40kg
Francisca had vandaag twee winst- en twee verliespartijen. Als ze door de verdedigende meisjes komt wint ze met goede worpen. Lukt dit niert dan verlies ze vaak op een strafje. Ook vandaag. Jammer, maar wel een mooi punt om aan te werken.
 
Kevin Goudswaard U18 tot 73kg
Het was weer een alles of niets dag voor Kevin. Kevin verliest zijn eerste wedstrijd met 2x waza-ari. Hij wint vervolgens twee wedstrijden met ippon en verliest zijn vierde partij met 2x waza-ari.

 
Geen nieuwsberichten gevonden

Judo Zuid-West

secretariaat:
Beethovenlaan 64
4462 JH Goes

 
Lessen in Goes, Goes - de Spinne,
Middelburg, Vlissingen en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-48474191


 
Terug naar boven