judo Zuid-West Nieuws

Joep Smulders verkoopt de meeste loten in Grote Clubactie

28 november 2016
www.judozuidwest.nl
Joep Smulders is dit jaar met maar liefst 114 loten de beste Grote Clubactie lotenverkoper van JudoGoes geworden. Samen met 136 lotenverkopers heeft hij een prachtig resultaat geboekt. In totaal zijn er 1.822 (inclusief 5 superloten) loten verkocht. Hiermee hebben de lotenverkopers het bedrag van € 4.372,80 opgehaald. Als we hier de kosten vanaf trekken is de definitieve opbrengst € 3.995,57.

Dit jaar zijn er voor het eerst Superloten verkocht. Voor deze loten is er een speciale, aparte trekking. Ieder verkocht superlot geeft kans op de superprijs: Het Grote Clubfeest (t.w.v. € 5.000,-). Dat zo natturlijk een mooie afsluiting voor ons 10 jarige bestaan zijn. Wij danken Fraanje Aannemingsbedrijf, Quality Montage vof, Evegaars-de Steur vof, Intersport Goes en De Koeijer schilders voor de aanschaf van een superlot bij JudoGoes.

Of je nu één of honderd loten hebt verkocht namens JudoGoes heel erg bedankt! Hopelijk kunnen we volgend jaar weer een beroep op jullie doen om opnieuw zo'n mooi resultaat te behalen. Wij zijn ontzettend trots op jullie!
 
De judoka’s die 5 loten of meer verkochten mogen tijdens de training een stoere polsband (voor elke 5 loten één met een max. van 4 polsbanden) uitzoeken. Ze zijn er in vier kleuren. Welke kies jij?

De gratis toegangskaarten voor Slagharen, Bobbejaanland of Schiphol behind the scenes zijn er voor de verkopers die 20 loten of meer verkocht hebben. Afgelopen weekend hebben jullie de toegangskaartjes per email al ontvangen.
 
De topverkopers van 2016 zijn:
  • Joep Smulders - wint een JudoGoes Joggingspants en een Hooded sweater of vest
  • Jaimy Strobos - wint een JudoGoes T-shirt of Poloshirt
  • Daan Fijnaut - wint een JudoGoes Muts 
Jullie mogen contact opnemen met Hilde Theulen (hilde@judogoes.nl) voor jullie prijs uit de Zeeuwse Clubshop.
 
Trekking
Op donderdag 8 december a.s. is de trekking van de Grote Clubactie. De trekkingsuitslag wordt uiterlijk vrijdag 9 december a.s. gepubliceerd op de Grote Clubactie-website (link invoegen: www.groteclubactie.nl).
Op uw bankafschrift staat het lotnummer. Heeft u een prijs gewonnen dan ontvangt u deze automatisch.
Heeft u superloten aangeschaft? Dan moet u deze lotnummers zelf checken op de Grote Clubactie-website.
Uiterlijk vrijdag 23 december a.s. weten we of JudoGoes het clubfeest heeft gewonnen. Duimen jullie mee?



 

 
Geen nieuwsberichten gevonden

Judo Zuid-West

secretariaat:
Beethovenlaan 64
4462 JH Goes

 
Lessen in Goes, Goes - de Spinne,
Middelburg, Vlissingen en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-48474191


 
Terug naar boven