judo Zuid-West Nieuws

Prijzenregen in Merksem

27 november 2016
www.judozuidwest.nl
Op de Ippon Trophy for Kids in Merksem (België) werden Daan en Leon 1e, Nikki 3e, Fay 4e in de eerste groep. In de tweede groep werden Richard, Joep en Goran 1e, Lars 2e, Daan 3e en Sven 4e.

Leon Lukic – kampioen jongens -11
Leon zat in een poule van 3. Hij wist zijn eerste partij te winnen met een waza-ari door een mooie overname. Zijn tweede partij wist hij te winnen met een houdgreep.
 
Daan Fijnaut – kampioen jongens -11
Daan zat in een poule van 4. Hij won zijn eerste 2 partijen allebei door goede overnames. Zijn derde partij wist hij te winnen met een houdgreep.
 
Richard Bobeldijk – kampioen jongens -13
Richard wist zijn eerste 2 partijen met mooi aanvallend judo allebei met een schouderworp te winnen. Zijn derde partij won hij ook met een mooie tai otoshi.
 
Joep Smulders – kampioen Jongens -13

Joep zijn eerste partij was binnen 10 seconden voorbij door een mooie veeg. Zijn tweede partij liep wat moeizaam, zijn tegenstander draaide er steeds net iets sneller voor waardoor hij een yuko achter kwam. Daarna lukte het Joep niet meer om een score te maken dus verloor hij de partij. In zijn derde partij wist Joep met een mooie tai otoshi een waza-ari te scoren en daarna wist hij de partij goed uit te judoen.
 
Lars van Sabben – tweede Jongens -13
In zijn eerste partij wist Lars een waza-ari te scoren en daarna zijn tegenstander in een houdgreep te pakken en die kwam er niet meer uit. Zijn tweede partij verloor Lars met een yuko, hij kwam niet door de sterke pakking van zijn tegenstander heen. Derde gewonnen met een houdgreep.
 
Goran Lukic – kampioen
Jongens -13
Goran zat in een poule van 4. Hij had een goede dag en wist overtuigend al zijn partijen te winnen met houdgrepen.
 
Daan van Sabben - derde jongens -13
Daan stond erg goed te judoën, maar kreeg in zijn eerste twee partijen een shido tegen. Verder werd er niet gescoord en verloor hierdoor beide partijen. Zijn laatste partij wist hij zijn tegenstanders tweemaal met een yugo en won de wedstrijd. Derde plaats voor Daan, maar vooral goed judo laten zien.

Nikki Bruins - derde meisjes -11
Nikki scoorde haar eerste wedstrijd een waza-ari door haar tegenstandster 19 seconde in de houdgreep te houden. Daarna kwam ze zelf in een houdgreep waar ze niet meer uit kwam. De tweede wedstrijd verloor ze met een koshi-guruma. Haar laatste wedstrijd won ze met een houdgreep. Een derde plaats voor Nikki.

Fay van Son - vierde meisjes -11
Fay heeft hard geknokt maar wist geen wedstrijden te winnen. Toch een mooie medaille voor Fay

Sven Verburg - vierde jongens -13
Sven heeft goed zijn best gedaan. Hij wist alle partijen volledig uit te judoën, maar wist zelf niet te scoren. Een vierde plaats voor Sven.




 
Geen nieuwsberichten gevonden

Judo Zuid-West

secretariaat:
Beethovenlaan 64
4462 JH Goes

 
Lessen in Goes, Goes - de Spinne,
Middelburg, Vlissingen en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-48474191


 
Terug naar boven