JudoGoes Nieuws

Nadia kampioen in Wouw

05 maart 2017
www.judogoes.nl
Op het jaarlijkse toernooi in van onze vrienden van JV De Kroeven in Wouw hebben onze judoka's vandaag 6 prijzen weten te veroveren. Nadia werd kampioen. Tristan en Danitshia werden tweede. Derde plaatsen waren er voor Noa, Noah en Danh.
 

Nadia Cairo zat deze keer in een kleine poule van 3 deelnemers en moest tegen beide tegenstanders 2 keer judoën. Ze verloor de eerste wedstrijd verrassend maar door drie overwinningen met ippon werd ze toch knap eerste in Wouw.

Tristan Cairo won in de eerste ronde met waza ari voor een heupworp en ging gelijk door met een ippon voor een houdgreep. In de kwartfinale scoorde hij 3 maal een waza ari en plaatste zich voor de halve finale. Beide judoka`s konden niet scoren, maar de aanvallender judoënde Tristan won op beslissing. Ook in de finale ging de strijd gelijk op, alleen deze keer verloor Tristan op beslissing. Zilver met gouden randje in Wouw.

Danitshia Strobos had vandaag geen tegenstanders in haar eigen categorie. Daarom moest ze drie keer tegen dezelfde jongen judoën. Hij was net wat sterker en zo verloor Danitshia drie keer. Wel een tweede plaats voor haar.

Noah Visschers verloor zijn eerste twee wedstrijden. Zijn laatste wedstrijd wist hij met een waza-ari te winnen. Een derde plaats voor Noah.

Danh Luong kwam in zijn eerste wedstrijd achter te staan, maar wist deze knap te winnen met een houdgreep. Zijn andere twee partijen gingen helaas verloren. Toch een derde plaats voor Danh.

Joep Smulders verloor zijn eerste wedstrijd, omdat hij zijn derde shido kreeg. In de herkansing wist hij zich terug te knokken. Hij won twee wedstrijden met een waza-ari en met ippon voor een houdgreep. De wedstrijd om het brons ging erg gelijk op. Beide heren wisten niet te scoren en moest uit gevochten worden in de golden score. Ver in de golden score kwam Joep in een houdgreep terecht waar hij niet meer uit kwam. Een vijfde plaats voor Joep.

Milan Evegaars begon erg goed, Hij won zijn eerste twee wedstrijden met ippon en waza-ari. Daarna verloor hij helaas twee keer. Doordat de jongens van elkaar gewonnen hadden, werd Milan helaas net vierde.

Lars van Sabben kwam in zijn eerste wedstrijd in een houdgreep terecht. In de herkansing liet hij goed, gecombineerd judo zien, waardoor hij de wedstrijd met ippon won. De volgende ronde ging helaas verloren met een houdgreep.

Davy de Kroon zat in het zelfde gewicht als Tristan. Hij verloor zijn eerste wedstrijd van de latere kampioen. Hij herstelde zich knap in de volgende wedstrijd met een waza ari overwinning. In de tweede ronde van de herkansing kwam hij in een houdgreep en verloor.

Immanuel Cairo verloor na een felle strijd zijn eerste wedstrijd in de golden score met een ippon. In de eerste ronde van de herkansing won hij fraai met een waza ari voor een heupworp. In de volgende ronde was het zeer spannend. Beide judoka`s hadden 2 shido`s en Immanuel probeerde te scoren maar werd overgenomen en verloor in de golden score.

Kevin Goudswaard had een poule met 5 judoka`s die gelijkwaardige tegenstanders bleken. Iedereen kon van iedereen winnen. Kevin won van de latere kampioen maar verloor van de overige judoka’s. Een vierde plaats dat ook een eerste had kunnen zijn.

Eliza Swart en Noa Niemandsverdriet zaten samen in een poule van vier. Noa won van Eliza met een houdgreep. Beide meiden verloren hun andere twee wedstrijden van de sterke meiden. Noah werd hierdoor derde en Eliza had geen prijs, maar stapte wel elke keer met een glimlach van de mat.

Tess Pauwels knokte vandaag voor wat zij waard was maar kon helaas geen prijsje mee naar Goes nemen. Tess had wel een mooie judohouding maar het lukte haar niet om haar tegenstanders te werpen.

Nikki Bruins, Daan Fijnaut, Quinn Swart en Daan van Sabben zaten alle vier in een afvalsysteem en wisten vandaag helaas geen wedstrijden te winnen. Ze verloren allemaal twee keer. Volgende keer beter.

 
www.judogoes.nl
Afgelopen zaterdag, 14 september, was de Algemene Ledenvergadering in Goes. In deze nieuwsbrief een korte samenvatting van wat er… Meer >
 

Seizoen 2019-2020

23 augustus 2019
Er is in de zomervakantie achter de schermen hard gewerkt om alles weer klaar te maken voor het nieuwe seizoen. Voor het seizoen… Meer >
 
www.judogoes.nl

Goes Kinderstad 2019

12 augustus 2019
Op zaterdag 17 augustus staan we ook dit jaar weer tijdens Goes Kinderstad (11.00-16.00 uur) op het Bleekveld in Goes met… Meer >
 
www.judogoes.nl

Zomervakantie 2019

08 juli 2019
De zomervakantie 2019 is begonnen. De gehele zomer zijn er elke week twee mogelijkheden om te trainen. Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
10-03-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
09-07-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
24-03-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
08-06-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
14-11-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
10-01-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
17-12-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
11-07-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
23-04-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
01-04-2015 Meer >

 
 
 
 
 
 
08-03-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
31-01-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
17-05-2014 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

JudoGoes

secretariaat:
Schubertlaan 41
4462 KA GOES
 
Lessen in Goes, Goes - de Spinne,
Middelburg, Vlissingen en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-47040425

bereikbaar
ma-vr   20.00-21.00 uur
 
Terug naar boven