judo Zuid-West Nieuws

Tristan Cairo derde op Open Capelse

03 april 2017
www.judozuidwest.nl
Tristan Cairo werd zaterdag derde in de klasse tot 12 jaar tot 34 kg op de Open Capelse kampioenschappen judo.

Tristan Cairo deed mee in de klasse -12jaar tot 34 kg
In zijn eerste wedstrijd won hij met twee waza ari’s. In de kwartfinale scoorde hij weer twee waza ari`s met heupworpen en beëindigde de wedstrijd met een fraaie ippon voor een tai otoshi. In de halve finale liet hij zich verrassen en verloor met een waza ari. Om het brons herstelde hij zich en won met twee waza ari`s. Brons in Capelle.

Noah Visschers in de klasse tot -10 jaar tot 24 kg
Noah had de eerste ronde vrijgeloot. In de volgende ronde trof hij de latere kampioen. Hij scoorde eerst zelf een waza ari en kreeg een shido tegen. Vlak voor tijd kreeg een waza ari tegen en verloor daardoor nipt. Na zijn ippon winst in de 3e wedstrijd, verloor Noah de 4e wedstrijd en was uitgeschakeld voor de medailles.

Joep Smulders in de klasse -15 jaar tot 46 kg
Joep deed voor het eerst mee in 46 kg klasse.  Hij scoorde in de eerste wedstrijd nog wel een waza ari maar verloor op ippon. Een pijnlijke knie hinderde hem in de tweede partij en ook deze ging verloren. Niet meer stoeien op het bed voor de wedstrijd.

Anthonie Moggré in de klasse -15 jaar tot 42kg
Anthonie begon sterk maar verloor in het matté signaal nog met een waza ari in de eerste wedstrijd. In de herkansing won hij de eerste wedstrijd met een ippon. De tweede wedstrijd leverde tegen de veel langere tegenstander problemen op. Strijdend verloren met een ippon. 

Alle judoka's hebben weer aandachtspunten om mee aan de slag te gaan tijdens de trainingen.

 
Geen nieuwsberichten gevonden

Judo Zuid-West

secretariaat:
Beethovenlaan 64
4462 JH Goes

 
Lessen in Goes, Goes - de Spinne,
Middelburg, Vlissingen en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-48474191


 
Terug naar boven