judo Zuid-West Nieuws

Tweemaal zilver in Malle

07 mei 2017
www.judozuidwest.nl
Op de Prijs der Noorderkempen in het Belgische Malle deden op zondag 7 mei 2017 drie judoka's van ons mee om de prijzen.

Danh Luong
Zijn eerste partij verloor hij met een houdgreep. De tweede partij maakte hij een mooie o-soto-gari en maakte het op de grond af met een houdgreep. In de derde wedstrijd maakte hij een linkse o-goshi en wist zijn tegenstander met een houdgreep te verslaan.

Bart Sieljes
In zijn eerste partij maakte hij veel aanvallen maar krijgt zijn tegenstander niet op de rug. Uiteindelijk verliest Bart op scheidsrechter beslissing. De tweede partij wint hij door een wazaa ri voor een uchi-mata. Op de grond maakt hij nog een houdgreep van 18 seconden. Met deze scores wint hij de wedstrijd. Zijn derde partij domineert hij goed maar krijgt hij geen scores voor zijn aanvallen. Uiteindelijk wordt zijn inzet beloond omdat de scheidsrechter hem als winnaar aanwijst.

Noah Visschers
Na lang wachten mocht Noah zijn eerste partij judoën. Hij verloor deze doordat hij met o-goshi werd geworpen. Zijn tweede partij startte hij erg sterk, wist de eerste aanval te blokken en bijna over te nemen. Op de grond werd hij alsnog in een houdgreep genomen. In zijn derde partij wist hij twee keer een linkse o-goshi te maken, maar werd uiteindelijk op de grond in een houdgreep genomen en verloor. Wel een medaille voor Noah






 
Geen nieuwsberichten gevonden

Judo Zuid-West

secretariaat:
Beethovenlaan 64
4462 JH Goes

 
Lessen in Goes, Goes - de Spinne,
Middelburg, Vlissingen en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-48474191


 
Terug naar boven