JudoGoes Nieuws

Kira en Danitshia 1 en 2 in Mierlo

13 mei 2017
www.judogoes.nl
Drie prijzen op het Internationale Houvast toernooi in Mierlo. Kira Visschers werd kampioen, Danitshia Strobos in dezelfde poule tweede en Nadia Cairo pakte brons. 

Later op de dag verloor Anthonie Moggré om het brons. Op zondag verloor Francisca Buteijn net als Anthonie om het brons. Alle andere judoka's kwamen niet in de buurt van de prijzen.

Kira Visschers en Danitshia Strobos
De meiden zaten bij elkaar in de poule (van 5). De eerste wedstrijd van de dag was direct de onderlinge strijd. Later bleek dat dit om goud en zilver ging. Kira won de wedstrijd op beslissing. Tegen de twee jongens in de poule verloor Kira er 1 op beslissing en won de andere met ippon voor een prachtige o goshi. Van het derde meisje in de poule won Kira met een houdgreep. Danitshia won ook met een houdgreep van het meisje. Van de twee jongens won ze ook. Eentje met ippon en één op beslissing. Hierdoor hadden de meiden evenveel gewonnen wedstrijden en zelfs punten. Omdat Kira de onderlinge strijd had gewonnen pakte zijn het goud.

Nadia Cairo
Na een rondje vrij verloor ze de eerste wedstrijd met ippon van een sterk Engels meisje. Het ging gelijk op maar uiteindelijk kwam was de Engelse net iets feller. In de herkansing won ze tweemaal met ippon. De laatste wedstrijd om brons was een echte PLOF-ippon met o goshi. Zoeen waarbij de tegenstander los komt zweeft en dan op de mat ploft.

Noah Visschers
Hard geknokt, 100% inzet maar niet gewonnen. Dat gaat op dit soort wedstrijden vanzelf komen als hij hard blijft trainen.

Tristan Cairo
Hij had pech met de beslissing van de scheidsrechter in zijn eerste en vierde (en laatste) wedstrijd. Eigenlijk had hij een kinsa (voordeel) gemaakt, maar de scheidsrechter wees de andere judoka als winnaar aan. André zegt altijd dat je het niet moeten laten aankomen op deze beslising van de scheids, maar het blijft zuur als je zo verliest. De twee tussenpartijen won hij keurig.

Lars van Sabben
Kwam vandaag helaas niet tot een winstpartij. Inzet is er altijd bij deze knokker.

Daan van Sabben
De hele week Engels gesproken en niet getraind, maar toch een winstpartij op de grond. Helaas gingen er ook twee verloren en was hij daardoor uitgeschakeld.

Joep Smulders
Joep deelde in zijn eerste partij weer een mooie veeg uit met ippon als resultaat. De twee volgende wedstrijden wist hij helaas niet te winnen.

Immanuel Cairo
Immanuel met beugel en zonder hoektanden (je moet wat over hebben voor een recht gebit) deed zijn uiterste best voor een goed resultaat. Helaas kon hij geen pot winnen vandaag. Twee sankaku's aan het einde van de wedstrijdtijd en in de GS waren net teveel vandaag.

Anthonie Moggré
Met technisch en tactisch goed judo wint hij drie partijen met mooie worpen. In zijn twee verliespartijen is het niet hebben van de controle over de pakking hem fataal. Tweemaal een score tegen en net niet op het podium, omdat hij verloor om brons. Dit is zuur, maar iedereen geniet altijd van zijn judo.

ZONDAG

Francisca Buteijn
Francisca won twee en verloor twee wedstrijden. De eerste won ze in de GS met ippon voor o soto gari. In de halve finale was een Duits meisje te sterk. In de herkansing weer een GS die ze dit keer won met een verwurging. In de wedstrijd om brons verloor ze met een houdgreep. Hoe ze er in terecht kwam weet ze niet meer, want het eerste wat ze zei toen ze van mat kwam was: "Ik weet echt niet wat ik nu deed"

Jaimy Strobos
Jaimy kwam er vandaag niet echt aan te pas. Volgende keer beter.

 
www.judogoes.nl
Richard Bobeldijk en Francisca Buteijn deden vandaag mee aan het eerste JBN meetmoment voor de U18 eindtoernooien in het jaar 2020.… Meer >
 
www.judogoes.nl
Vorig weekend was het judotoernooi in Breda, waar een grote groep van JudoGoes aan meedeed. Ook nu weer met wisselend succes. Meer >
 
www.judogoes.nl
Het was een leerzame dag voor onze judoka tijdens het Zuid Nederlands Kampioenschap in Gilze. Voor sommigen een harde les, voor anderen… Meer >
 
Hallo allemaal, Naar aanleiding van vragen van een aantal ouders, en na overleg met meesters Ramon en Milan ziet het bestuur de… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
10-03-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
09-07-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
24-03-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
08-06-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
14-11-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
10-01-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
17-12-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
11-07-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
23-04-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
01-04-2015 Meer >

 
 
 
 
 
 
08-03-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
31-01-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
17-05-2014 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

JudoGoes

secretariaat:
Schubertlaan 41
4462 KA GOES
 
Lessen in Goes, Goes - de Spinne,
Middelburg, Vlissingen en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-47040425

bereikbaar
ma-vr   20.00-21.00 uur
 
Terug naar boven