JudoGoes Nieuws

Nadia kampioen en drie keer brons in Venray

12 juni 2017 door Pim van Meerkerk
www.judogoes.nl
Naast het kamp was er ook wedstrijd nieuws uit Venray. Nadia werd kampioen en Tristan, Francisca en Richard behaalden brons op het Internationale judo toernooi van Venray. Dit is het grootste judotoernooi van Nederland met judoka's vanuit een groot aantal Europese landen. Dit jaar waren er zelfs uit Canada en Colombia.

Nadia Cairo -10 jaar -25kg - KAMPIOEN
Nadia was vrijgeloot in de eerste ronde waarna ze in de halve finale met een houdgreep wint van een Duitse. In de finale was haar Litouwse tegenstandster sterk en kwamen beide meiden niet tot scoren. Omdat Domanskyte twee straffen gekregen had voor passivieit won Nadia de wedstrijd en werd ze kampioen.

Tristan Cairo -12 jaar -34kg - DERDE
Tristan won vier wedstrijden op rij met goed judo van een Belg, een Duitser, een Fries en een Canadees. Waardoor hij het in de halve finale moest opnemen tegen een Oekraïner. In deze wedstrijd werd Tristan twee keer met een schouderworp verrast waardoor hij naar de strijd om het brons werd verwezen. In deze wedstrijd om het brons won hij op hantei van Dinand v.d. Kruk.

Richard Bobeldijk -15 jaar -34kg - DERDE
Na een bye en een overwinning op een Zwitser verloor Richard de kwartfinale van de Belgisch en Nederlands kampioen Olivier Naert. Na overwinningen op een andere Belg en een Let stond Richard om het brons tegen Klokman. Met twee waza-ari's voor mooie schouderworpen wist Richard deze wedstrijd in zijn voordeel te beslissen.

Francisca Buteijn -15 jaar -40kg - DERDE
Francisca liet zich in haar eerste potje in de Golden Score verrassen door de Belgische Oelemans. Met overtuigende overwinningen tegen Yilmaz, Nijboer en Siebenga in de herkansing plaatstte ze zich voor de strijd om het brons. Hierin stond ze wederom tegen Oelemans uit België. Francisca kwam snel achter met waza-ari maar wist met een mooie overname, waarbij ze ook haar eigen schouder blesseerde, de wedstrijd alsnog voortijdig naar zich toe te trekken. 

Joep Smulders -15 jaar -46kg
Joep verloor zijn eerste wedstrijd van met hansoku make (3 shido's) van Christiaens (BEL). Vervolgens won hij met ippon van Mhomme (BEL) en Hensens (NED). Waarna Burgers (NED) met ippon te sterk was en Joep na een goed toernooi werd uitgeschakeld.

Anthonie Moggré -15 jaar -42kg
Bij Anthonie was het allemaal net niet. In zijn eerste wedstrijd kon hij net niet scoren tegen Ray Marinx waarna hij in een houdgreep kwam en verloor. In de herkansing kon hij een waza-ari voorsprong net niet over de streep trekken. Hierdoor was Anthonie's toernooi na twee potjes afgelopen.

Immanuel Cairo -15 jaar -38kg
Immanuel judode zaterdag twee vergelijkbare partijen. Staande kon hij aardig mee maar op de grond werd hij door snelle overgangen van staande naar de grond door zijn tegenstanders verrast en verloor hij. Hierdoor was het toernooi van Immanuel na twee wedstrijden voorbij.
 

 
www.judogoes.nl
Vandaag een dagje als coach voor JudoGoes de 9 judoka's mogen begeleiden, bij het altijd goed georganiseerde Ippon Trophy toernooi… Meer >
 
www.judogoes.nl

Judotoernooi Beek en Donk

28 november 2019
Zondag deden 3 judoka van JudoGoes mee aan het toernooi in Beek en Donk. Meer >
 
www.judogoes.nl
Richard Bobeldijk en Francisca Buteijn deden vandaag mee aan het eerste JBN meetmoment voor de U18 eindtoernooien in het jaar 2020.… Meer >
 
www.judogoes.nl
Vorig weekend was het judotoernooi in Breda, waar een grote groep van JudoGoes aan meedeed. Ook nu weer met wisselend succes. Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
10-03-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
09-07-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
24-03-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
08-06-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
14-11-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
10-01-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
17-12-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
11-07-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
23-04-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
01-04-2015 Meer >

 
 
 
 
 
 
08-03-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
31-01-2015 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
17-05-2014 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

JudoGoes

secretariaat:
Schubertlaan 41
4462 KA GOES
 
Lessen in Goes, Goes - de Spinne,
Middelburg, Vlissingen en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-47040425

bereikbaar
ma-vr   20.00-21.00 uur
 
Terug naar boven