judo Zuid-West Nieuws

Grote Clubactie start op 16 september 2017

04 september 2017
www.judozuidwest.nl
Zaterdag 16 september 2017 start de Grote Clubactie 2017. Samen gaan we weer proberen zoveel mogelijk loten te verkopen.

De Grote Clubactie is belangrijk voor JudoGoes en haar leden. Met de opbrengst kan JudoGoes alle activiteiten betaalbaar houden. Maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) gaat naar onze clubkas. Het afgelopen jaar hebben we de clinic van Roy Meyer en het aansluitende zwemfeest bekostigd van de opbrengst van de Grote Clubactie 2016.


Wat is voor jullie te verdienen?
Voor jullie, de lotenverkopers, zijn er ook leuke prijzen te winnen. De Grote Clubactie organiseert weer een verkoopwedstrijd voor de jeugdige lotenverkopers. Jullie kunnen je na het verkopen van de loten registreren op de website. De hoofdprijs is dit jaar een Playstation 4.

Als je 20 loten of meer verkoopt krijg je een gratis toegangskaart voor Bobbejaanland, Schiphol behind the scenes of Madame Tussauds (te gebruiken i.c.m. 1 betalende persoon) en 10 euro shoptegoed bij Sportboxx.com.

Van JudoGoes krijg je voor elk geïnt lot 50 cent. Dus verkoop jij 10 loten dan heb je 5 euro verdient. Hoe meer loten jij verkoopt des te hoger worden jouw verdensten. En natuurlijk profiteert de club daar ook van

Voor elk verkocht Superlot krijg jij een Hooded sweater of vest uit de Zeeuwse Clubshop.


LET OP!! ER MAG NIET EERDER GESTART WORDEN MET VERKOPEN DAN ZATERDAG 16 SEPTEMBER A.S.


LEES ALLES OP DE SPECIALE GROTE CLUBACTIE PAGINA VIA DEZE LINK

 
Geen nieuwsberichten gevonden

Judo Zuid-West

secretariaat:
Beethovenlaan 64
4462 JH Goes

 
Lessen in Goes, Goes - de Spinne,
Middelburg, Vlissingen en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-48474191


 
Terug naar boven