judo Zuid-West Nieuws

Goede opkomst LOGUS Puntenwedstrijden 30 september

03 oktober 2017 door Rinaldo Niemantsverdriet
www.judozuidwest.nl
Zaterdag 30 september was de 1e Logus Puntenwedstrijd na de zomervakantie weer een feit. Ondanks alle drukte op de weg hadden zich voor de 1e groep zo’n 45 judoka’s gemeld om weer punten bij elkaar te gaan judoën voor een volgend embleem. 

En wat leuk om te zien dat er in deze groep 10 nieuwe aanmeldingen waren. In het begin nog wat spannend, maar eenmaal op de mat was hier niks meer van te zien. Voor deze 1e keer kregen ze dan ook allemaal een mooie oorkonde. Na een uurtje judoën was de 1e groep klaar en werden de punten, oorkondes en 6 emblemen uitgedeeld.

De eerste groep kreeg amper de kans om de zaal uit te lopen of de 2e groep met zo’n 30 judoka’s stonden te trappelen voor de deur om te starten met hun wedstrijden. Ook in deze groep waren twee judoka’s die voor het eerst kwamen en gingen er in hun wedstrijden vol tegen aan. Wat werd er met vol enthousiasme gejudood tegen elkaar en zijn er weer een hoop punten bij elkaar gesprokkeld. Na alle wedstrijden kregen 13 judoka’s een embleem erbij. Er waren hierbij twee judoka’s, Sven Verburg en Lucas Hoogstrate, die 750 punten bij elkaar hebben gejudood de laatste jaren en hun laatste rood witte embleem kregen. Gefeliciteerd!

Wat een prestatie is er geleverd door alle judoka’s bij deze puntenwedstrijden. Alles bij elkaar zijn er 1577 punten gescoord door 75 judoka’s.
Uiteraard kan het succes van deze punten wedstrijden niet gedaan worden zonder onze enthousiaste vrijwilligers achter de tafels en scheidsrechters!

De volgende puntenwedstrijd staat gepland op 11 november.
Inschrijven kan via https://www.judogoes.nl/activiteiten/82/?cat=5.

Let op dat de geboortejaren zijn gewijzigd voor de volgende wedstrijden. De eerste groep is voor judoka’s geboren 2013-2009 en de tweede groep geboren 2008-2002.
Zou je het leuk vinden om als vrijwilliger (en we kunnen er zeker nog wat gebruiken) mee te helpen op een zaterdagmiddag bij de puntenwedstrijden dan kun je een mail sturen naar Rinaldo via logus@judogoes.nl.



 
Geen nieuwsberichten gevonden

Judo Zuid-West

secretariaat:
Beethovenlaan 64
4462 JH Goes

 
Lessen in Goes, Goes - de Spinne,
Middelburg, Vlissingen en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-48474191


 
Terug naar boven