judo Zuid-West Nieuws

Fay van Son kampioen in Zuidland

08 oktober 2017 door 
www.judozuidwest.nl
Op het Berentoernooi in Zuidland werd Fay van Son zaterdag kampioen. Een mooie beloning voor hard werken.

Aan het Berentoernooi in Zuidland deden 4 judoka's van JudoGoes mee. In de ochtend waren het Stafano Bleeker, Delano van Geffen en Thijmen de Kok en in de middag Fay van Son.

Stefano Bleeker -12 jaar
De enthousiaste Stefano zat in een poule van 4 judoka's. Alle drie de partijen gaven hetzelfde beeld. De aanvallen van Stefano werden over genomen door zijn tegenstanders en eindigden in een houdgreep. Blijven trainen en proberen tijdens wedstrijden. Dan komen de resultaten vanzelf.

Delano van Geffen -10 jaar
Strijdvaardig begon Delano aan zijn eerste wedstrijd. Hij werd verrast door Aaron Melker en verloor met ippon. Hij herstelde zich tegen Jayden de Vries door te winnen met 2 waza ari's. De derde wedstrijd ging weer verloren tegen Joris Aleman. Een fraaie ippon tegen Aad Wegt binnen 20 seconden leverde een mooie derde plaats op in een poule van 5 judoka's.

Thijmen de Kok -10 jaar
Thijmen had er zin in vandaag. Hij won zijn eerste partij tegen Jack Hoogendam met een waza ari. Ook Jan Bazurima moest het onderspit delven met een waza ari. Jaimy Rutgebregt was te sterk en versloeg Thijmen met een houdgreep. De laatste wedstrijd ging om de tweede plaats tegen TjonTan Jin. Thijmen trok hem naar de grond en versloeg hem met ippon. Mooie tweede plaats in een poule van 5 judoka's.

Fay van Son -12 jaar
Fay liet er geen gras over groeien deze keer. In elke partij was zij de sterkste door te blijven aanvallen en te domineren met haar pakking. Tegen Danique van Ockse won ze op beslissing. Tegen  Shaylee Zijlstra scoorde Fay met een heupworp gevolgd met een ippon voor een houdgreep. Isa Molmberg werd verslagen met een waza ari voor een beenworp. Ook in de laatste wedstrijd werd het een felle strijd. Femke Jonker gaf niet op maar Fay was sterker en won op beslissing. Vier overwinningen in een poule van 5 betekent altijd de eerste plaats.








 
Geen nieuwsberichten gevonden

Judo Zuid-West

secretariaat:
Beethovenlaan 64
4462 JH Goes

 
Lessen in Goes, Goes - de Spinne,
Middelburg, Vlissingen en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-48474191


 
Terug naar boven