judo Zuid-West Nieuws

Lessen in Combinatie Vlissingen gaan gewoon door

30 oktober 2017 door 
www.judozuidwest.nl
Het sluiten van een deel van 'De Combinatie' in Vlissingen heeft GEEN gevolgen voor de judolessen in Vlissingen. Deze gaan dus gewoon door.

STUK UIT PERSBERICHT GEMEENTE VLISSINEGEN (28 OKTOBER 2017)

Een deel van De Combinatie in Vlissingen wordt vanmiddag uit voorzorg gesloten. Het gaat hier alleen om de kleine cirkel waar onder andere KOW, GGD en Porthos zijn gevestigd. Uit onderzoek blijkt dat in dit deel van het gebouw dezelfde constructiewijze is toegepast als in de parkeergarage in Eindhoven. Die garage stortte eerder dit jaar tijdens de bouw gedeeltelijk in. De gebruikers van De Combinatie zijn ingelicht dat de kleine cirkel gesloten blijft totdat nader onderzoek is afgerond. De grote cirkel waar de appartementen en de school zich bevinden, hebben een andere constructiewijze.

In alle gemeenten in Nederland wordt onderzocht of er gebouwen zijn die soortgelijke vloeren hebben als in de ingestorte parkeergarage in Eindhoven. Eerst wordt aan de hand van bouwtekeningen en berekeningen bepaald of een gebouw veilig is of dat nader onderzoek nodig is. Deze stap in het onderzoek naar de kleine cirkel van de Combinatie werd vandaag afgerond. De conclusie is dat de constructie verder onderzocht moet worden. Dit betekent echter niet dat er een acuut gevaar is.
 

 
Geen nieuwsberichten gevonden

Judo Zuid-West

secretariaat:
Beethovenlaan 64
4462 JH Goes

 
Lessen in Goes, Goes - de Spinne,
Middelburg, Vlissingen en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-48474191


 
Terug naar boven