judo Zuid-West Nieuws

Daan Fijnaut wint Ippon Trophee

03 december 2017 door 
www.judozuidwest.nl
Drie judoka's deden vandaag mee tijdens de Ippon Trophy Antwerp. Daan Fijnaut behaalde daar zelfs de eerste plaats.

Daan Fijnaut - U11
Daan won zijn eerste partij van Lukas Roeland op beslissing. Zijn tweede wedstrijd tegen Isaak Hereman won hij met twee waza-ari’s door een o-uchi-maki-komi te maken. Ook zijn laatste tegenstander, Thor de Weerdt, kon hij laten verrassen met een o-uchi-maki-komi. Daan volgde netjes met een houdgreep en won de partij. Een eerste plaats voor Daan.

Isa de Waart - U11
Isa verloor haar eerste wedstrijd omdat ze werd overgenomen en in de houdgreep werd genomen. Haar tweede wedstrijd kwam ze achter te staan door een ippon-seoi-nage. Ze heeft hard geknokt om een score te maken, alleen lukte dit helaas niet. Een derde plaats en een mooie medaille voor Isa.

Nikki Bruins - U13
Nikki stond vandaag super te knokken. In haar eerste wedstrijd liet ze zich in de laatste seconden van de wedstrijd verrassen door Britt Alen en verloor. In haar tweede partij maakte ze een waas-ari met een goed getimede voetveeg. Ze kwam na de mate zelf in de houdgreep terecht waar ze niet meer uit kwam. In haar laatste wedstrijd verloor ze met een waza-ari door koshi-garuma. Lekker doortrainen en dan komen de winstpartijen weer de volgende keer.

 
Geen nieuwsberichten gevonden

Judo Zuid-West

secretariaat:
Beethovenlaan 64
4462 JH Goes

 
Lessen in Goes, Goes - de Spinne,
Middelburg, Vlissingen en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-48474191


 
Terug naar boven