judo Zuid-West Nieuws

Girlpower in Gilze

07 januari 2018 door Pim van Meerkerk
www.judozuidwest.nl

Tristan, Nadia kampioen. Elisa, Noa en Daan tweede en Kira derde in Gilze


Tijdens het 10+29 toernooi in Gilze beginnen ze standaard met de meisjescategorieën. Namens JudoGoes deden vandaag 4 meisjes mee en deze wisten allemaal op het podium te komen. Helaas was er alleen niet voor iedereen een prijs.

Nadia Cairo (-10 -28) won zeer overtuigend 4 partijen op rij en wist daarmee kampioen te worden.

Een gewichtsklasse zwaarder -10 tot -28kg werd Elisa Swart na 2 overwinningen en 1 verliespartij tweede. Een mooi resultaat voor deze witte band die zelfs van en oranje band wist te winnen vandaag.

Noa Niemantsverdriet zat weer een gewichtsklasse hoger (-36kg). In een poule van drie won ze 1 wedstrijd maar verloor ze er ook één. Hierdoor werd ze tweede maar omdat het maar een poule van 3 deelnemers was kreeg ze geen medaille.

Kira Visschers (-8 -25) zat in een gemengde poule met 3 jongens en 1 sterke meid. Ze won van 2 van de jongens en verloor haar andere twee wedstrijden en werd hierdoor derde.

‘s Middags begon Daan Fijnaut (-12 -34) in een grote poule van ruim 20 deelnemers verdeeld over 2 matten. Met 4 overtuigende overwinningen bereikte hij de finale. In de finale werd een aanval van Daan overgenomen en daardoor werd Daan tweede. 

Tristan Cairo (-15 -34) deed vandaag voor het eerst mee in de -15 categorie. Met een bye en 2 waza-ari overwinningen bereikte ook Tristan de finale in het middagblok. Dit werd een ware veldslag welke Tristan in de Golden Score wist te winnen. 

Immanuel Cairo (-15 -42) en Noah Visschers (-12 -27) hebben geknokt voor wat ze waard waren en kwamen nog dicht bij winstpartijen. Beide jongens moesten zich helaas tevredenstellen met 2 verliespartijen.

 
Geen nieuwsberichten gevonden

Judo Zuid-West

secretariaat:
Beethovenlaan 64
4462 JH Goes

 
Lessen in Goes, Goes - de Spinne,
Middelburg, Vlissingen en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-48474191


 
Terug naar boven