judo Zuid-West Nieuws

Goede opkomst Logus Puntenwedstrijd 13 januari 2017

13 januari 2018 door Rinaldo Niemantsverdriet
www.judozuidwest.nl
Zaterdag 13 januari was de 1e Logus Puntenwedstrijd in het nieuwe jaar. Dit keer nummer #80 in totaal.

In de eerste groep stonden zo’n 55 judoka’s te trappelen voor de weging. Deze ongekende opkomst zorgde voor een klein half uurtje vertraging in de planning, maar met wat geduld bij onze deelnemers ging iedereen lekker judoen voor hun volgende embleem. En wat leuk om te zien dat er in deze groep wederom 10 nieuwe aanmeldingen waren. Na een uurtje volop judo werden de 10 nieuwe deelnemers beloond met een mooie oorkonde. Mede doordat de punten van het Oliebollentoernooi erbij werden geteld en de vandaag verdiende punten, werden er in de eerste groep maar liefst 38 nieuwe emblemen uitgedeeld.

De tweede groep met zo’n 35 judoka’s stonden te trappelen voor de deur om te starten met hun wedstrijden, want dat half uurtje vertraging was nog niet ingelopen. Wat werd er met vol enthousiasme tegen elkaar gejudood en zijn er weer een hoop punten bij elkaar gesprokkeld. Na alle wedstrijden kregen er ook in de tweede groep een hoop judoka’s een embleem erbij.

Met een opkomst van 90 judoka’s kunnen we wel spreken van een heerlijk middagje Logus puntenwedstrijden.

Uiteraard kan het succes van deze punten wedstrijden niet gedaan worden zonder onze enthousiaste vrijwilligers achter de tafels en scheidsrechters. Bedankt voor de hulp!

De volgende puntenwedstrijd staat gepland op 10 februari.
Inschrijven kan via https://www.judogoes.nl/activiteiten/82/logus-81?act=515

Zou je het leuk vinden om als vrijwilliger (en we kunnen er zeker nog wat gebruiken) mee te helpen op een zaterdagmiddag bij de puntenwedstrijden dan kun je een mail sturen naar logus@judogoes.nl.


Foto's kun je ophalen van het album: https://www.flickr.com/photos/judogoes/albums/72157692227340705

 
Geen nieuwsberichten gevonden

Judo Zuid-West

secretariaat:
Beethovenlaan 64
4462 JH Goes

 
Lessen in Goes, Goes - de Spinne,
Middelburg, Vlissingen en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-48474191


 
Terug naar boven