judo Zuid-West Nieuws

Danitshia, Immanuel en Nadia kampioen in Bodegraven

20 januari 2018 door 
www.judozuidwest.nl
Op het 10e Sportschool Goederaad Judotoernooi worden de judoka's ingedeeld op niveau. Zo komen mindere ervaren judoka's bij elkaar in een poule en ervaren judoka's ook, waardoor iedereen op zijn eigen niveau wedstrijden draaien. Een aanrader dus voor onze wedstrijdjudoka's.

KAMPIOEN
Nadia Cairo wint al haar wedstrijden en vaak met prachtige worpen. 
Immanuel Cairo kampioen na een periode mindere resultaten. In Bodegraven was er niemand sterker al had hij wel een lange GS partij bij de start van het toernooi.
Danitshia Strobos won al haar wedstrijden voortijdig met ippon. Dan ben je echt de beste van allemaal.

TWEEDE
Kira Visschers verloor en won er één op beslissing en won een potje door mooie worpen. 
Nikki Bruins staat veel steviger op haar benen en dan ga je winnen. In Bodegraven verloor ze er maar één en dan pak je zilver. 

DERDE
Noah Visschers won twee keer en verloor twee keer. Dat betekent een derde plaats. Hij had wel de opvallendste coupe van de dag.
Isa de Waart won en verloor er ook twee. Ze is prima aan het aanvallen en dat levert resultaat op.
Thijmen de Kok won er drie met ippon en verloor er twee met een waza ari. Hij heeft prima geknokt en gaat heel hard vooruit.
Tommy van der Hansz had veel spanning op zijn eerste echte toernooi. Op de mat was daar niets meer van te zien en knokte hij naar brons.
Tristan Cairo kan prachtig judoën. Vandaag verloor hij een keer op straffen en in de GS. Maar in alle 5 partijen laat hij zien dat hij veel gevoel heeft. Dat valt ook op bij andere coaches

VIERDE
Sven Broekhuizen verloor lachend vier wedstrijden, maar kreeg een stralend gezicht na zijn laatste WINST partij.
Niels Broekhuizen knokte zich met hier en daar tranen door het toernooi. Haal een beetje lach bij je broer op ;)
Stefano Bleeker begon fantastisch maar verloor toch een aantal partijen. Door onderlinge resultaten schoof hij toch naar de vierde plek.
Jurian Mol moest erg wennen aan zijn eerste -15 wedstrijd. Met iets meer weerstand op de trainingen komt dat wel weer goed.
Sven Verburg vocht als altijd als een tijger. Eén mooie winstpartij wist hij te behalen. Hij eindigde met een pijnlijke schouder.
 

 
Geen nieuwsberichten gevonden

Judo Zuid-West

secretariaat:
Beethovenlaan 64
4462 JH Goes

 
Lessen in Goes, Goes - de Spinne,
Middelburg, Vlissingen en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-48474191


 
Terug naar boven