judo Zuid-West Nieuws

Nikki, Danitshia, Kira en Nadia kampioen op de Deborah Gravenstijn Classic

03 februari 2018
De tweede Deborah Gravenstijn Classic was een groot roze feest voor de 18 JudoGoes meiden die meededen aan dit speciale judotoernooi voor meisjes. Nikki Bruins, Nadia Cairo, Kira Visschers en Danitshia Strobos gingen als kampioen en met een nieuw roze judopak naar huis.  

Na de dans warming-up hebben ze ieder op hun eigen mat, met iedere 7 minuten een clinic van een andere judotopper, veel gedaan en veel geleerd. Hier zaten onder andere deelnmers aan de Olympische Spelen in Rio de Janeiro Sanne Verhagen, Tessie Savelkous tussen. Hierna begonnen voor iedereen de wedstrijden.

Nadia Cairo, Danitshia Strobos en Kira Visschers wonnen al hun wedstrijden en werden daarmee kampioen en mochten een roze judopak mee naar huis nemen.

Rozemarijn van Goudswaard, Noa Niemantsverdriet, Dzjenna Kooijman en Milou Bookelaar wisten goed judo te laten zien maar verloren helaas 1 wedstrijd te veel om het roze judopak mee naar huis te mogen nemen.

Mia Vos, Abbigail Dijkman en Elisa Swart hebben hard gekmnokt maar wisten ondanks goed judo en enkele winstpartijen niet in de finale te komen. 

's Middags werd er voro de oudere meiden eenzelfde programma afgedraaid.  

Na de eerste pittige wedstrijd is Maud Verburg aangesloten bij de groep van de mytylschool. De lach is daarna niet meer van haar gezicht geweest. En als klap op de vuurpijl is Maud nog met Deborah aan het judoën geweest.

 
Nikki Bruins heeft ondanks de pittige tegenstandsters, al haar wedstrijden gewonnen. En een dik verdiend roze pak mee naar Goes mogen nemen.
 
Ook Gwenn Sinke, Alicia de Visser, Tess Odinot, Emy Maat, Karlijn vd Want & Isa de Waart hebben veel wedstrijden gewonnen, lekker staan te judoën, plezier gemaakt; maar helaas geen gewild roze judopak weten te scoren. Ook al was het voor Gwenn, Tess, Karlijn en Alicia misschien wat spannend om op zo'n groot toernooi te knokken, ze hebben het heel goed gedaan en zich prima verweerd tegen de pittige en felle tegenstandsters.
Isa & Emy moesten goed geconctreerd en hard knokken om de felle tegenstandsters van zich af te houden. Ze hebben zich meer dan goed staande weten te houden.

 
Geen nieuwsberichten gevonden

Judo Zuid-West

secretariaat:
Beethovenlaan 64
4462 JH Goes

 
Lessen in Goes, Goes - de Spinne,
Middelburg, Vlissingen en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-48474191


 
Terug naar boven