judo Zuid-West Nieuws

Joep kampioen van Zuid-Nederland

18 maart 2018 door 
www.judozuidwest.nl
Vier judoka’s hebben zich geplaatst voor het NK judo tot 15 jaar. Joep wint de klasse tot 50kg. Richard en Daan worden tweede tot 38kg en 34kg. Tristan pakt brons tot 34kg.

Joep Smulders werd kampioen tot 50kg door al zijn partijen te winnen. Eigenlijk kwam hij geen moment in de problemen al was een kleine reset van André in halve finale wel nodig.

Richard Bobeldijk was in al zijn partijen eigenlijk de beste judoka. Eén moment van concentratieverlies in de finale kostte hem wel de winst tot 38kg. Maar met zilver mag je ook naar Leek. 

'Schouderworp' Daan van Sabben had zijn worpen in de eerste wedstrijden klaar voor zijn tegenstanders. In de finale lukte het niet, maar wekelijks minmaal 5x trainen leverde hem wel een tweede plaast op. 

Broer Lars van Sabben vocht als een tijger. Helaas was dat niet genoeg vandaag en werd hij voortijdig uitgeschakeld.

Tristan Cairo kan beter dan hij vandaag liet zien. Als je dan alsnog met brons naar huis kan belooft dat wat voor het NK.

Immanuel Cairo verloor de kwart finale maar knokte zich terug tot de wedstrijd om het brons. Hier redde hij het net niet in de GS en werd vijfde.

 

 
Geen nieuwsberichten gevonden

Judo Zuid-West

secretariaat:
Beethovenlaan 64
4462 JH Goes

 
Lessen in Goes, Goes - de Spinne,
Middelburg, Vlissingen en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-48474191


 
Terug naar boven