Seishinkai Ju-Jitsu International (SJJI)

Enige tijd geleden is men op zoek gegaan naar de wortels van Ju-Jitsu in Japan. Enkele enthousiaste en hooggegradueerde heren hebben samen met Soke Sadatomo Harada (10e dan) de handen ineengeslagen om Seishinkai Ju-Jitsu International de ontbrekende schakel te laten zijn tussen Japan en de rest van de westerse wereld op het gebied van Ju-Jitsu.

Alles wat er gebeurd op het gebied van Ju-jitsu binnen de SJJI wordt verantwoord naar Soke Harada, of wordt gedaan in overleg met hem. Dit zorgt voor een kwaliteitsbewaking en erkenning in Japan. Denk hierbij aan dangraad examens, wedstrijden, stages etc. Deze worden regelmatig door de SJJI georganiseerd.

Seishinkai betekent zoveel als 'Pure Heart' en timmert hard aan de weg om een mooie internationale organisatie te worden met inmiddels organisaties, sensei, scholen en leerlingen in verschillende landen (o.a. België, Duitsland, Italië, Griekenland en zelfs Amerika).

De kreet: “Kizuna” staat voor Family by Heart.
SJJI respecteert ieder Ju-jitsu systeem en wil graag de samenwerking aangaan.
©️ de naam Seishinkai en het logo van Seishinkai Ju-Jitsu International mogen enkel gebruikt worden na uitdrukkelijke toestemming van Soke Sadatomo Harada (Japan)

Voor meer informatie:
Internet: www.SJJI.org
Facebook: Seishinkai Ju-Jitsu International

JudoGoes

secretariaat:
Schubertlaan 41
4462 KA GOES
 
Lessen in Goes, Goes - de Spinne,
Middelburg, Vlissingen en 's-Heerenhoek

Contact

Telefoon: 06-47040425

bereikbaar
ma-vr   20.00-21.00 uur
 
Terug naar boven